torstai 17. maaliskuuta 2011

Nyt voi tuoda niitä elementtejä. Sisustusvalintaa..

Isot taputukset Jouko-papalle ahkeroinnista! Ulko- ja sisätäytöt on nyt tehty ja tontti nyt vain odottaa elementtejä, jotka tulevat ensi viikolla. Perjantain ja lauantaina väliseksi yöksi luvattiin taas lunta joten piti käydä peittelemässä komeus pressuilla.

Uunisepät ilmoitti tänään että eivät toimita enää maalattuja takkoja automaattisesti vaan oletusvalintana on antiikkislammaus. Nyt tarvii enää selvittää mitä tarkoittaa antiikkislammaus.

Design-talon myyjä kävi tuomassa meille kolme melko painavaa laatikkoa jotka sisälsivät värikarttoja, laattoja, laminaatteja ja parkettia. Noista pitäisi nyt kuukauden sisällä sitten valikoida.
Lattiapintoja oli kahdelta eri valmistajalta UpoFloorilta ja Kähr:siltä. Kähr:siltä eniten tällä istumalla miellyttää Linnea Tammi Cloud
Linnea Tammi Cloud
Tammi Arctic
Laattoihin ja väreihin ei olla vielä oikeen tutustuttu. Periaatepäätös joka todennäköisesti säilyy on se että tapetteja me ei haluta. Yksinkertasesti sellaisia hyviä ei vaan ole meidän silmiimme eksynyt.

2 kommenttia:

  1. Huomasittehan että Linnea lattiaa ei voi hioa!

    VastaaPoista
  2. Helpompaa on vaihtaa koko lattia, kuin alkaa hiomaan. Ensimmäisessä vaihtoehdossa lattian voi vaihtaa huone kerrallaan, ja siirrellä tavaroita, kun taas hiottaessa pölyä leviää KOKO asuntoon, eli kaikki tavarat pitää siirtää pois / peittää todella hyvin.

    VastaaPoista