tiistai 1. maaliskuuta 2011

Sähköasioita ja korkoja

"Tähän se tulee.."
Lumet on nyt ajettu tontilta ja on kovasti järjestelty sähköjä. Sähköt ovat ilmeisesti oikealla puolella tietä, mutta niitä ei uskalla kaivaa esiin, koska sähköjen lisäksi sieltä löytyy kuitua ja kaasuputkea. Eli kumpaakaan emme tässä yhteydessä halua katkaista. Huomenna aamulla tulevat sitten näyttämään missä nuo kaikki sijaitsevat. Kun ne on tiedossa saadaan kaapeli maahan ja tonttikeskus voidaan kytkeä. Viimeisimmän tiedon mukaan katkaisimme kuitenkin naapurin puhelinkaapelin.

Tänään iltapäivällä kaupunginmiehet ovat käyneet mittailemassa millä korkeudella sokkelin tulee sijaita. Käsittääkseni tonttimme laskee sen verran että terassi tulisi alkamaan ainakin 120cm maanpinnan yläpuolella. Eli kevyttä portaitten rakentelua ensi kesänä.

Maaurakoitsija on vääntänyt siihen malliin että huomenna alkaa tulla soraa. Sai värvättyä loistavan iskuJoukon  levittämään suodatinkangasta ja jyräämään maata.

2 kommenttia:

 1. Junttimaista, ettekö te lue ohjeita? Johtojen paikka tulee selvittää ennen kaivuuta.Samoin muut rakentamiseen liittyävt asiat (lue paloturvallisuus).
  Naapuri voi hakea kivat korvaukset teiltä, jos liikkeenharjoittaja jää ilman puhelinyhteyttä töpeksintänne takia.
  Toivottavasti tällaisia ra´kentajia ei ole montaa. Naapureita käy sääliksi!

  VastaaPoista
 2. Oikeassa olet, amatöörejähän tässä ollaan, yritimme löytää vielä enemmän avaimet-käteen talopakettin mutta sellaista ei ole. Omaksi ja muiden harmiksi joudumme nyt sotkeutumaan asioihin joista emme mitään ymmärrä.

  Mukavaa että kommentoit rohkeasti anonyyminä ja rakentavaan sävyyn. Yritämme ottaa opiksi.

  VastaaPoista