keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Topi-keittiötä, vesi/viemäriä ja sähköä..huuh

Tänään projektissa tapahtui paljon. Kaupungin kunnallistekniikka tuli kaivamaan meille viemärin ja veden ja vesilaitos teki liitokset. Apumieheksi hälyytettiin taas Jouko-pappa jolle taas ISO kiitos. Eli meillä on nyt sitten vettä ja viemäri!

Kotiin tullessamme poikkesimme raksalla (ennen oli tontti puhekielessä) ja huomasimme, että vähän kuuden jälkeen sinne oli ilmestynyt RG Design talotekniikan miehet vetelemään sähkö- ja muita johtoja. Onneksi satuimme paikalle niin, että saimme haettua sitten myös kaiutinkaapelin (Chord Carnival Hifimestasta), jotta saivat kunnon kaapelista väännettyä audiojohdotuksen.

 Käytiin Topi-keittiöillä tänään suunnitelemassa kaapistoja ja tasoja taloon. Huomenna saamme Topi-keittiöiltä suunnitelman, johon on sitten kirjattu meidän muutokset. Suunnitelman saatuamme päätämme sitten menemmekö sillä mitä valittiin vai joudutaanko pelimerkkien loppuessa karsimaan jostain. Vetolaatikoita speksattiin ainakin 14 kpl taloon. Sitä ennen laitan pari kuvaa mitä tuli alustavasti valittua. Huomenna sitten lisää..

Keittiön vedin (nro. 69)

Keittiökaapin ovi (Rauhala)Keittiön massiivipuutaso
WC:n kaapin ovi

WC:n vedin (nro. 76)
Topimir -peili valoilla ja allas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti