torstai 14. huhtikuuta 2011

Valokuitu-liittymä

Tänään olimme Kuituanet:in roadshow-tilaisuudessa, jossa esiteltiin valokuituyhteyksien palveluita. Tilaisuuden päätteeksi tapahtumassa suoritettiin arvonta, jossa arvottiin kävijöiden kesken ilmainen valokuituliittymä. Onnetar tällä kertaa suosi meitä ja saimme tuon liittymän ilmaiseksi! JIHAA!

Liittymässä meille tuodaan kaksi kuitua, jossa toisessa on netti ja toisessa tv-palvelut. Eniten tv-palveluissa kiinnosti 1 viikon taaksepäin automaagisesti kaikki tv-ohjelmat tallentava ominaisuus.

Talolla on nyt asennettu vesi- ja viemäriputket ja lattialämmityskaapelit ja vastaavan mestarin mukaan kaikki on valmista lattiavalua varten.

13 kommenttia:

 1. onnea!!! nyt eikun aikuisviihdettä lataamaan 200mb nopeudella tai noh sitten kun saatte talon valmiiksi!? terveisin mustion designtalo ryhmä-rämä;)

  VastaaPoista
 2. Juu kulttuuria pitää olla. Milloin Mustiolla on valmista, eiks te ole meirän erellä?

  VastaaPoista
 3. Kuituanet muuten vetää tulevana kesänä valokuituyhteydet Mustiolle.että tiedoksi vaan sille suunnalle ja kyselkää meiltä asiasta lisää,niin homma etenee.

  VastaaPoista
 4. Olix siellä kuituanetin roadshow tilaisuudessa
  muita, kun noin arpa suosi =;)

  VastaaPoista
 5. Onnea voi koittaa ja onnea on kun voittaa!

  VastaaPoista
 6. tapettia seinässä ja vesieristyshemmot pyörii paikalla, kohta päästään kalustamaan Mustion torppaa

  VastaaPoista
 7. Tarvii tulla katsomaan teidän torppaa viimeistään sitten kun on taloesittely..

  VastaaPoista
 8. paska liittymä, pätkii vähän väliä....

  VastaaPoista
 9. itsellä netti on toiminut todella hyvin. speedtest.net näyttää 67mb vaikka maksan 50mb liittymästä. Yleensä ongelmat ainakin tutuilla on ollut sisäverkon laitteissa.

  VastaaPoista
 10. Juu mullaki 75/38 aika tasasesti... Katkoo vaan yhteyttä 10min välein... Toiv. menee äkkii konkkaan koko paska pulju ni saa taas toimivat yhteydet ja puolet halvemmat!!!

  VastaaPoista
 11. Moi, miten on Kuituanetin netti pelannut? Olen funtsimassa Immulan alueelle tulevalle kodillemme Kuituanettiä, mutta eipä netissä tunnu olevan kokemuksia asiasta. DNA on hinnoitellut liittymismaksun pilviin(1800e).

  VastaaPoista
 12. Joo oli netti toimii loistavasti ja loistavinta on tuo tv-palvelu mikä tallentaa kaikki ohjelmat kaikilta kanavilta viikoksi, eli annoimme tallentavan boximmekin pois tuon ominaisuuden takia. Netti liittymä meillä on 50mb/10mb mutta speedtest.net näyttää meille koko ajan 70mb/20mb. Vauhti riittää.

  Meidän ei tarvinnut kuin speksata taloon rj45 tietoliikenne pistokkeita. Tv:tä voi katsoa tuon digiboxin lisäksi myös jokaisella tietokoneella.

  VastaaPoista