torstai 14. heinäkuuta 2011

Kiintokalusteet on kannettu sisään!

Huuh kun tuli kuuma! Taistelimme iskujoukon avulla tänään Topi-keittiöiden kiintokalusteet taloon sisälle. Kalusteita oli jokaiseen huoneeseen (poislukien kuitenkin kylppäri ja olohuone). Tavaraa oli yksi rekan perävaunullinen.  Kerrankin soitto toimituksesta tuli edellispäivänä ja lisäksi 2 soittoa ennen toimitusta! Eli siitä ISO plussa. Täytyy huomenna käydä vielä tarkistamassa, ovatko pöytätasot oikeita, muista kalusteista oli vaikeampi hahmottaa, ovatko sitä mitä on tilattu.

Tilaa talosta kalusteet veivät noin puolet, joten ihmettelen miten siellä nyt seuraavaksi aletaan laminaatteja laittaa.

Lattialämmitysputkiongelmaa selvitellään vielä ja raportoimme, kun saamme lisää tietoa.

5 kommenttia:

 1. VAU! Upea lukea miten hienosti edistyy!

  Mukavaa viikonloppua, toivottavasti lattialämmityksen putkiongelma ratkeaa suotuisasti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos positiivisesta kommentista! Laitan heti tietoa putkiongelmasta, kun saamme vähän kommentteja asiantuntijoilta.

  VastaaPoista
 3. Ensin ne asentaa kiintokalusteet ja sitten vasta laitetaan laminaatit, onneksi. Laminaattimiehet kävivät yksi ilta ja kertoivat aloittavansa seuraavana aamuna. Tuskaisena kysyin, pitääkö lattia siivota nyt ennen aamua (lattiat sähköjänisten jäljiltä kaaoksessa)? Vastasivat: "ei tarvi siivota, me siivoamme lattian kun hiomme sen ensin" :)) Oli aikas ihana uutinen!

  T. Vappulalainen

  VastaaPoista
 4. Korjatkaa se lattialämmitysputki ensin, vaatii lattian avausta. Tuosta on hävinnyt happidiffuusiokerros jo, eli lattialämmitysputkesta menee happiläpi.

  Jani

  VastaaPoista
 5. Kattelin tota sähkökuvaa ja huomasin että on palovaroittimia aika niukasti. Kahdessa makuuhuoneessa ei ollenkaan, jos ovi on kiinni niin siellä saa sauhuta liian kauan ennenkuin aulassa oleva hälytin rupeaa soimaan.

  VastaaPoista