lauantai 19. maaliskuuta 2011

Laattavalinnat ja kuitu

Nyt näyttääkin että kuituyhteys saataisiin toimimaan kadullamme ensi kesänä. Eli kaapelitv-liittymää ei nyt sitten tarvita.

Kuten aiemmassa kirjoituksessa mainittiin tuli sisustustarvikkeita sisältäviä laatikoita kolme kappaletta meille kylään. Kauniimpi osapuoli on nyt ne selannut läpi ja laattavalinnat alkaa olla tehty, lattiaa ei vieläkään olla osattu päättää.

Wc:
Sivuseiniin leveä valkoinen kiiltävä laatta. Takaseinään ruskea leveä kuvioitu laatta. Lattiaan neliön muotoinen ruskea laatta
Wc:n laatat. 
Keittiö:
Keittiön välitilaan valittiin edullinen ja omaa silmää miellyttänyt vaihtoehto
Keittiön välitilan laatta
Eteinen:
Eteisessä harmaa linja jatkuu neliön muotoisella laatalla

Kodinhoitohuone:
Kodinhoitohuoneeseen valittiin välitilan laatta ja lattialle sama lattialaatta kuin suihkussa.
Khh välitilan laatta

Kylpyhuone:
Leveä valkoinen kiiltävä laatta seiniin ja suihkujen kohdalle harmaa leveä kuvioitu laatta
Leveä valkoinen laatta
Harmaa, suihkun kohdalle tuleva laatta
Suihkun lattialaatta (pientä epätasaisuutta)

5 kommenttia:

 1. Heips!

  Tuleeko vessaan vakiotoimituksena laatta vain allasseinälle? Muuten maalatut seinät? Paljonko laatoittaminen kustantaa lisää ja pitikö ottaa jo kaupantekovaiheessa vai voiko ottaa vielä myöhemmin ( kun sisustusmateriaaleista päätetään? )?

  VastaaPoista
 2. Vessan vakiotoimituksessa laattaa tosiaan tulee vain välitilaan ja lattiaan. Lisälaatoitus maksaa noin 55€ neliö (ilman kosteuseritystä). Meillä ainakin valinnat tehtiin vasta nyt ja kaupanteko meillä oli marraskuussa 2010.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vastauksesta! Todennäköisesti päädymme laattaan myös, helpompi pitää puhtaana. Meillä aloitettu Hailuoto 177 projekti :)

  VastaaPoista
 4. moikka. mistäköhän teidän keittiön välitilanlaatat on ja minkä nimiset? miellyttää vaan myös silmää täälläkin päässä ja mielenkiinto heräs...

  VastaaPoista
 5. Keittiön välitilan laatta: Bits CW17 ja on valittu Designtalon lisähintaisista kaakeleista. Hintaa emme muista. Kaakelit Designtalolle toimittaa Haukiputaan Värisilmä (http://haukiputaanvarisilma.fi)

  VastaaPoista