sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Topi-keittiön valinnat

Keittiö
Tänään suoritettiin pieni "jumppa", kun siirrettiin kylpyhuoneen harkot pois takkatoimituksen rekan tieltä. Nyt talon sivulle mahtuu tuomaan keskiviikkona takkatoimituksen, jonka kantamiseen sisätiloihin kerään sitten pienen iskujoukon.

Saimme vihdoin hinnan muutoksille, joita teemme perustoimituksen keittiöön. Muutokset maksavat 5750€ ja koostuvat pääosalta laminaattitason vaihtamisen massiivipuutasoksi ja ovien vaihto. Muutoksissa on mukana ne muutokset mitä tehdään keittiöön, khh:n, eteiseen ja Wc:hen. Lisäksi kokonaan uutena tuotteena otimme tuulikaappiin peilioven. Eteisessä vaihdoimme yhden kaapin pois ja sen tilalle laatikoston, jonka päällä voi laittaa kengät jalkaan.


Amerikkalainen pähkinä, massiivipuu, öljytty

Kodinhoitohuone

Keittiö vielä toisesta suunnasta
Wc, josta oikeanpuolimmaisin kaappi
madallettiin puolella
Eteinen

8 kommenttia:

 1. Kiva seurata reaaliajassa Hailuotonne valmistumista. Kyseinen talomalli on myös meidän perheemme haave - vain tontti puuttuu... Minua kiinnostaisi ruokailutilan leveys seinästä keittiön seinän "saarekkeeseen"? Osaatko sanoa tuon?

  VastaaPoista
 2. Voin yrittää katsoa sen piirustuksista tai sitten käyn tänään talolla mittaamassa noin suunnilleen paikan, koska kiintokalusteet ei ole vielä tulleet..

  VastaaPoista
 3. noin 2440mm oli seinän ja saarekkeen väli...

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ajankohtaistahan tämä ei sillä tavalla ole, mutta kovasti mietitään pohjaratkaisuja ym. Just käytiin katsomassa yhtä valmista Hailuoto 153, mut siinä oli jätetty kokonaan pois tuo saareke, kun olivat pitäneet niin ahtaana. Tästä tämä kiinnostus asiaan..

  VastaaPoista
 5. Ahtauteen sanoisin, että riippuu ihan millaista pöytää meinaa laittaa ruokailutilaan. Meillä on siinä 100cm leveä pöytä ja meinaa kyllä olla ahtaan oloinen. Täytyy varmaan ostaa pienempi/kapeampi pöytä, vaikka varta vasten ostettiin vuosi sitten uuteen taloon kallis iso ruokailuryhmä. Keittiön puolella ei sen sijaan ole ahtaanpaikan kammoa vielä tullut, ainoastaan tuo ruokailutila ahdistaa.

  VastaaPoista
 6. Juu mietityttäähän tuo, mutta enää ei kyllä kehtaa muutoksia tehdä, sen verran ollaan säädetty ton keittiön kanssa. Kai siitä hyvä tulee.

  VastaaPoista
 7. Henkka: Jatkoitteko normaalista pituudesta tuota saareketta? Kun se normaaliversiossa ei ole yhtäpitkä vastakkaisen työtason kanssa. Kuvissa näyttää sille kuin se olisi jatkettu. Mietin tässä itse jatkaako vai ei? Tuleeko ahtaaksi vai ei? Pitäis varmaan tulla kattoo teidän talo sitten kun se valmistuu... :)

  Meillä alkaa hailuodon rakentaminen syksyllä.

  VastaaPoista
 8. Joo jatkoimme.. keittiösuunnittelijamme sanoi että kyllä siitä mahtuu kävelemään ohi... Jotenkin se näytti paremmalta kun on kokonainen U toi keittiö.

  Lisäksi kannattaa sitten koko ajan toitottaa designtaloon päin, jos haluatte että liesi siirtyy keskelle. Me halusimme ja meinasi tullu vääntöä ilmanvaihdon kanssa kun liesituulettimen ilmanvaihtoputki oli jo laitettu "normaalitoimituksen" paikkaan. Onneksi selvisimme erimielisyydestä ilman lisälaskuja.

  Eli tästä voisi joku ottaa oppia että vaatii keittiösuunnitelman mahd ajoissa, että saa muutokset heille myös toimitettua ajoissa (Topi ei ole nopea).

  Voin heittää lisävinkkejä sitten kun rakentamisenne alkaa.

  VastaaPoista