maanantai 13. kesäkuuta 2011

Maalaustalkoot!

  Maalaustalkoot on pidetty ja hienoa tuli. Suuret kiitokset iskujoukollemme, joka jaksoi vielä 12h maalaamisen jälkeen lähteä yökerhoon! Keli oli kuuma ja juomaa kului, mutta maalaus tehtiin aina varjon puolella.

Maalia talon maalaamiseen kului 2x9L harmaata ja 3x9L valkoista, vaikka valkoista on talossa vähemmän näkyvillä. Maalamatta jäi vielä ikkunan puitteet, katolla oleva "pulpettiseinä" ja näkösuoja-ritilät.Maalaajia paikalla oli yhteensä 8. Maalaustelineet vuokrasimme Cramolta. Maalauskerroksia tuli yksi, mutta uudet talkoot pidetään sitten, kun on muutettu.

Vinkkinä muille voisi pitää sen, että heti kun vaan voi, niin kannattaisi maalata ne terassiritilät ennenkuin kirvesmiehet asentavat ne paikalleen.

Talo on muutaman päivän sisällä muutenkin muuttunut, kun terassin näkösuojat asennettiin paikalleen, khh ja tekninen tila saivat eteensä pienen terassin ja sisällä Designtalon maalarit ovat tasoittaneet ja maalanneet taloa asumiskuntoon. DT-maalarit tekivät hekin hommia niin lauantaina kuin sunnuntainakin.Kirvesmiehille pidettiin perjantaina lopputarkastus, kun heidän osa hommista tuli valmiiksi.
4 kommenttia:

 1. Kumpåaa seiniin tuli, Tikkurilaa vai Teknosta?

  VastaaPoista
 2. Tikkurilaa. Rtvllä värin sai valita myös Teknoksen värivalikoimista. Harmaa on teknoksen väri 7612, maali on siis Tikkurilan.

  VastaaPoista
 3. Nuo terassin kaiteet saa helposti irti maalausta varten, näin me teimme. Kun me ei oikein talvella viittitty alkaa niitä maalailee ennen asennusta. :D Siis jos nyt terassiritilät tarkoitti noita kaiteita.

  VastaaPoista
 4. Joo terassiritilät = kaiteet. Kyl sitä pienemmällä suojaamisella pääsis kun ottais ne irti.

  VastaaPoista