torstai 7. heinäkuuta 2011

Pieni hidaste... toivottavasti vain pieni..

Putken seinämän paksuus on 2mm
Tänään aloittivat kosteuserityshommia talolla lattian hionnalla ja "primerin" levityksellä. Jossain vaiheessa hiomista kuitenkin olivat vahingossa hionneet vesikiertoisen lattialämmityksen putkeen. Putkeen oli osunut noin 5 mm matkalta hiontalaikka kodinhoitohuoneen kohdalla.

Vastaava mestari huomasi asian käydessään talolla ja pisti homman poikki khh:n osalta. Eli hommaa jatkavat kylpyhuoneen osalta ja nyt pohditaan mitä toimia tarvitaan. Täytyy pitää peukut pystyssä ettei muista huoneista hiotessa löydy vastaavaa.

Tässä vähän vertailukohtaa..

6 kommenttia:

 1. outs, aika hurja. Miteköhän noi putket on noin pinnassa tuossa kohdassa? Onko ne irronneet raudoituksista vai onko kovin ylhäällä putket?
  Toivotaan, että homma hoituu kuntoon.

  VastaaPoista
 2. Vielä ei selvinnyt johtuiko hiojasta vaiko lattianvalajasta... pistän päivitystä kun jotain selviää..

  VastaaPoista
 3. Uskomaton juttu. Meille kans tulee design talo ja jos tällaisia juttuja näkee niin ei hyvältä vaikuta. Putket liian pinnassa.

  VastaaPoista
 4. 80mm lattianpaksuus ja käy noin vai olitteko vaatinut/maksanut paksummasta lattiasta?hyvin yleistä dt:llä

  VastaaPoista
 5. ei me tavallisina talliaisina osattu vaatia paksumpaa lattiaa..

  VastaaPoista
 6. Terve!
  Lattialämmitysputket tulisi tosiaan mahduttaa pintalaatan sisään kokonaisuudessaan, eikä osittain pinnassa heti vesieristeen ja laatan alle. Toiseksi tuosta hiotusta kohdasta, ainut joka voi antaa lausuman kestävyydestä on lattialämmityksen asentanut liike, antavatko takuun edelleen kyseiselle putkelle?

  VastaaPoista