perjantai 12. elokuuta 2011

Listat ja lauteet vielä ja sitten..

Oli hieno käydä katsomassa kesälomareissun jälkeen, kun oli taas edistynyt. Sähkökalustaminen oli tehty ja lattialaminaatit oli asennettu. Ollaan niin lähellä maalia, että kai sitä nyt jo vois kerrostalon irtisanoa! Topikeittiöiden toimituksesta puuttuu vielä vaatehuoneen kalustus ja ovi, joista täytyy todennäköisesti vielä soitella. Reklamoitavia kohtia on vielä ainakin todella vähän ja ovat pääosin keittiössä.
Ulkovalot olivat paikoillaan
Lattialaminaatti Senator
WC kera sähkön


Takan halogeenit
Keittiö
Keittiön välitilalaatoitusVälitilanlaatta lähempää
Olohuone

7 kommenttia:

 1. Kyllä teillä tosiaan on hyvällä mallilla. Meillähän valmistuminen piti olla samalla viikolla kuin teillä, mutta täällä Keski-pohjanmaalla ei tapahdu mitään. Sähköt, lvi, lattiat, lauteet yms. asentamatta. peili, lavuaari ja ilmalämpöpumppu hukassa...kyllä koettelee. Kalusteet onneksi melkein asennettu. Autokatos on saanut vesikaton, mutta sehän rakennetaankin itse :)tsemppiä jatkoon

  VastaaPoista
 2. Moikka, hienolta näyttää!
  Kyselisin tuosta teidän keittiön altaasta, onko se lisähintainen ja mikä se on? Näyttää toimivan kokoiselta. Myös kyselisin, että tuleeko teillä lieden kohdalle jotain suojaa taakse, vai toimiiko se ihan ilman mitään "seinämää" tms. Ajattelin vain sitten kun kokatessa voi roiskua? Itsellä on suunnitelmissa rakennuttaa myös designtalo ja Hailuoto. Nyt siis haluaisin aikalailla tuon tyylisen keittiön, siksi kyselen :)

  Tsemppiä loppumetreille.

  Asta

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti teilläkin lähtee homma luistamaan. Voin lohduttaa että ei noihin muutamiin kohtiin mene montaa päivää. Meillä meni lvi:hin 1 päivä, laminaatteihin pari päivää, välitilan laatoituksiin 1 päivä...

  Asta: Lavuaari ei ollut lisähintainen (Franke -merkkinen). Seinämää emme tarvinneet koska kuvittelimme että nyt voi ottaa ruokaa liedeltä molemmilta puolilta. Keittiöön olemme kyllä tyytyväisiä, lopullisen tuomion siitä voi antaa sitten kun ruokapyötä ja muut tilpehöörit ovat paikallaan. Keittiöön kannattaa todella ottaa tuo ylimääräinen ikkuna.

  VastaaPoista
 4. Hyvälle näyttää! Meillä sisustustarvikelaatikot lojuu lattialla ja pitäisi alkaa valintoja tekemään. Tuota samaa välitilanlaattaa katsoin ja nyt näki sen sitten valmiissa keittiössä ja on oikein hyvä. Valkoinen keittiö meillekkin tulossa rosteri koneilla

  VastaaPoista
 5. Astalle vinkki: meillä kavennettiin "U-tilaa" 20cm ja siis ruokailutila leveni saman verran. Siihen olen ollut erittäin tyytyväinen, kun pöydän ympäri mahtuu KUNNOLLA kulkemasan ;)

  T. Vappulalainen

  VastaaPoista
 6. Vappulalainen: Toi on varmasti tosi järkevää toi pienentäminen kun siinä on tilaa. Oltais varmaan tehty ku oltas hokattu.

  VastaaPoista
 7. Mistä tuo ihana välitilanlaatta on ja minkä niminen? Haluaisin juuri tuommoista omaan keittiöön! Muutenkin tosi kaunis keittiö teillä.

  VastaaPoista